Melde skade

Det er først når en skade oppstår at vårt produkt blir levert. Derfor er vi opptatt av at du får en god opplevelse av vårt skadeoppgjør, slik bygger vi langsiktige kundeforhold og vokser som selskap.

Ved skade bør du melde skaden snarest mulig til vår skadeavdeling, gjerne på telefon slik at du får riktig og god veiledning fra første stund. Ofte er det slik at mye kan løses allerede under den første samtalen.

Vår skadebehandling blir håndtert av Crawford, en uavhengig leverandør og et av verdens største skadeoppgjørsselskap. Vi har valgt dette for at du skal være helt trygg på at du alltid får en korrekt og objektiv vurdering av din skade. Gjennom Crawford er vi representert over hele Norge, døgnet rundt, hele året.

Kontakt oss ved skade

Har du vært uheldig og ønsker å snakke med en skadebehandler hos oss, benytter du kontaktdata under. Trenger du bilberging eller har behov for akutt hjelp i utland, se lengre ned på siden.
Fra Norge: 08415
Fra utland: +47 754 00 360
E-post: skade@vardia.no

Bilberging/Veihjelp

Har du behov for bilberging/veihjelp benytter du kontaktdata under. Egenandel på bilberging er Kr 500.

Fra Norge: 815 700 15
Fra utland: +47 815 700 15

Vi dekker nødvendig transport til nærmeste verksted, eller reparasjon på stedet ved sammenstøt, utforkjøring, velting, startvansker, tom drivstofftank eller utelåsning.

Akutt hendelse i utland: Reise- eller personskade

Er du i utlandet og har vært utsatt for en akutt hendelse hvor du trenger umiddelbar assistanse benytter du kontaktinfo under.

Ring: +46 858 771 717

Husk at vi trenger kvitteringer på utgifter når vi beregner erstatning. Ta derfor vare på alle kvitteringer på utgifter som transport, legeregninger, medisiner mm.

Straks du får anledning må du fylle ut og sende inn skademeldingsskjema til oss.

Fyll ut skademeldingsskjema

For at behandlingstiden på skadesaken din skal gå hurtigst mulig, er det viktig at du sender inn skadeskjema så raskt som mulig.

Skademeldinger kan sendes oss pr. post som står oppført i skjema, eller du kan sende dem på e-post for raskere behandling:

E-post: skade@vardia.no

Jo mer informasjon vi får, jo lettere er det for oss å håndtere saken din raskt. Ha kvitteringer, fakturaer, forsinkelsesbekreftelser eller kostnadsoverslag for reparasjon tilgjengelig når du fyller ut skademeldingen.